kei groningen
50 jaar KEI-week Groningen: studenten zijn losser, evenementen veel groter NOS.
50 jaar KEI-week Groningen: studenten zijn losser, evenementen veel groter. Inschrijving voor de KEI-week NOS. De oudste en grootste introductieweek voor eerstejaarsstudenten, de KEI-week in Groningen, bestaat vijftig jaar. Dat vieren ze vandaag met een groot lustrumfestival bij de Kardingerplas.
KEI-week 2018 Introductieweek Groningen Programma.
Je maakt in deze dagen kennis met medestudenten en alle leuke activiteiten en mogelijkheden van de stad Groningen. 13 augustus 2018. Tot en met. 17 augustus 2018. Tijd tot start. Programma KEI-week 2018. Let op: onderstaand zie je de voorlopige samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie link rechtsbovenin. 13 augustus 2018. Om 10 uur begint de daginschrijving op het Broerplein. Hierna kun je naar de informatiemarkt of Sit and See of Get a Room! op de Vismarkt. Om 17 uur begint het diner bij de KEI-leiders, zo kun je s avonds laat door op de Grand Opening. 14 augustus 2018. De dag begint met om 12 uur de KEI-picknick in het Stadspark. Op het middagprogramma staat het KEI to your Future.
KEI-week Toerisme Groningen.
De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool. Elk jaar staan er weer duizenden studenten te springen om te beginnen aan hun studententijd. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken.
Energie Audit Eriks bv Groningen KEI-Advies BV.
Energie Audit EED Meininger Hotels. Energie Audit Eriks bv Groningen. Energie Audit Eriks bv Groningen. 27 april 2018 by Kei Advies. In opdracht van Eriks bv te Alkmaar heeft KEI-Advies BV een Energie Audit uitgevoerd van haar verkoop en distributiecentrum Groningen.
Home Kei-educatie.
Hier treft u informatie aan over de dienstverlening van KEI, educatie mét zorg. Vanuit vertrouwen leren en leven. Uitgangspunten bij onze manier van werken, zijn de kracht en de kwaliteiten van het kind. Door de eigen kwaliteiten van jongeren bewust in te zetten en te versterken, krijgt een kind de kans om uit te groeien tot een zelfbewuste jongere en volwassene. Dit is middels het beeldmerk vormgegeven. Wij komen naar je toe. Alle vormen van begeleiding en coaching die wij aanbieden, kunnen thuis of op school plaatsvinden in een groot deel van de provincies Drenthe en Groningen.
KEI-week bijwonen.
De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten van de Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen, Stenden Hogeschool en HBO-Nederland. De KEI-week is de perfecte gelegenheid om de stad en al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken.
Zo kun je als Stadjer meeliften met de KEI-week RTV Noord.
Het is de traditionele grootschalige meezingavond van de KEI-week, waar ongetwijfeld nummers langskomen die je elke avond in de kroeg hoort: Grease, het verzamelde werk van Guus Meeuwis, Meatloaf, maar ook dat ene nummer dat elke student in Groningen kan meezingen en meevoelen: Het gras van het Noorderplantsoen.
Programma kwaliteit en innovatie rechtspraak KEI Pleit Academie.
Home Visie Programma kwaliteit en innovatie rechtspraak KEI. Wat is KEI. De minister van Veiligheid en Justitie VenJ en de Raad voor de rechtspraak willen samen binnen het programma KEI de rechtspraak moderniseren. De minister heeft hiervoor de benodigde wetsvoorstellen opgesteld.
KEI-week 2018 GroningenLife.
Voor de enthousiaste KEI-loper zijn er natuurlijk ook genoeg momenten om kennis te maken met alle facetten van het studeren in Groningen. Tijdens de KEI-parade wordt je overspoeld met alle verenigingen waar je bij kan en op KEI to your future worden alle mogelijkheden om een ondernemende student te zijn voorgelegd.

Contacteer ons

Resultaten voor kei groningen