sporthal de kei warnsveld
Sportcomplex De Kei Startpagina Facebook.
Sportcomplex De Kei Warnsveld, Nederland. Sportcomplex De Kei. 20 maart om 1130.: Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door Sportcomplex De Kei.
Gymzaal huren Gemeente Zutphen.
Verenigingen uit Zutphen of Warnsveld goedgekeurd door NOCNSF waarvan de activiteiten alleen in een binnenaccommodatie plaats kunnen vinden zoals turnen betalen 810, per uur. Alleen voor sporthal De Mene is het uurtarief 985. Verenigingen uit Zutphen of Warnsveld goedgekeurd door NOCNSF met een eigen buitenaccommodatie betalen 2145, per uur.
KEI Cafe De Kei sporthal de kei warnsveld.
Sporthal De Kei, Warnsveld Openingstijden Betalingswijze Sporthal De Kei. Het vestigingsadres van Sporthal De Kei is Bussenweide 2 in Warnsveld. Al klant geweest van Sporthal De Kei en wil je Sporthal De Kei aanbevelen aan anderen? Schrijf een review over Sporthal De Kei.
Optisport Health Club Warnsveld Optisport.
Zien we jou in de groepsleszaal tijdens de Yin Yang Yoga. Nieuws Optisport Health Club Warnsveld. In de buitenlucht werken aan conditie, kracht, souplesse, explosiviteit en samenwerken. Ook bij wind. Nieuws Optisport Health Club Warnsveld. Gratis weekpas Optisport Health Club Warnsveld.
Ons aanbod van activiteiten Optisport.
7231 NE Warnsveld. Locatiemanager: Jeroen Meijerhof. Ontvang onze nieuwsbrief. Sportcomplex De Kei is een moderne indoor sportaccommodatie, waar je diverse sporten zoals gymnastiek, volleybal, korfbal, basketbal, karate, badminton, tafeltennis enz. Overdag maken het basisonderwijs en de scholen voor voortgezet onderwijs volop gebruik van de accommodatie. Diverse sportverenigingen zijn in de avonduren en weekenden fanatiek aan het sporten in onze accommodatie. De Kei bestaat uit een sporthal en een sportzaal, we beschikken over acht kleed en doucheruimtes, twee scheidsrechterkleed en doucheruimtes, een ruimte voor de wedstrijdleiding en een EHBO ruimte.
Badmintonvereniging Salvoërs Warnsveld Zutphense Koerier. persgroep-logo.
Warnsveld Al bekend met het spel en/of lijkt het je wat om op de vrijdagavond sportief/gezellig mee te spelen, kom dan gerust aan en probeer het eens bij onze super gezellige vereniging! Wij staan in ieder geval alvast klaar om je op te vangen. Elke vrijdagavond van 20.00/ 22.00 uur bij B.C. Salvoërs in sporthal De Kei / Bussenweide 2 / 7231 NE Warnsveld.
Zaal de Kei Volleybal competitie Volleybal.nl.
Elite/Dynamo N5 2. de Kei, WARNSVELD. Innovatiemakelaars.nl WSV DR 1. Epse DR 1. VIDEO: Toernooidirecteur Bas van de Goor over de EK-loting van de Lange Mannen. Sliedrecht Sport krijgt unieke kans tegen Bacau. Abiant Lycurgus weer koploper na prachtige topper.
W.S.V.
1930: 20.30 uur. 1930: 20.30 uur. Tenzij anders aangegeven, is de trainingslocatie: Sporthal de" Kei, Warnsveld. 1 Gymzaal van de Mene, Markolle 1, Zutphen. 2 Gymzaal van BS Jan Ligthart, Leeuweriklaan 17, Zutphen. 3 Gymzaal van de Praktijkschool, Paulus Potterstraat 12a, Zutphen.
Bevolkingsonderzoek Oost Bevolkingsonderzoek borstkanker in Warnsveld.
Het onderzoek wordt uitgevoerd in een mobiel onderzoekscentrum dat wordt geplaatst op de volgende locatie.: op de parkeerplaats bij sporthal De Kei, Bussenweide 2, 7231 NE Warnsveld. Hier wordt tot ongeveer 14 februari 2014 gescreend. In Warnsveld komen de vrouwen uit de geboortejaren 1938 tot en met 1963 en vanaf januari 2014 de vrouwen uit de geboortejaren 1939 t/m 1964 in aanmerking voor het onderzoek.

Contacteer ons

Resultaten voor sporthal de kei warnsveld