winkelcentrum de kei valkenburg
Aan de Kei: Sfeervolle woon en winkelbeleving.
Eebn nieuwe straat in het hart van Aan de Kei, de Irmengardpassage, koppelt het winkelgebied aan het bestaande winkeltraject en horecagebied van het centrum van Valkenburg hetgeen zorgt voor de natuurlijke aanloop van klanten. Op de verdiepingen biedt Aan de Kei appartementen voor elke woonwens.
Nieuwe winkel in Valkenburg: centrum nagenoeg vol 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Alle media bekijken. Het gaat crescendo met het in september geopende nieuwe winkelhart van Valkenburg aan de Geul. Winkelketen Holland Barrett voorheen De Tuinen opent op zaterdag 4 februari een filiaal in winkelcentrum Aan De Kei. De zaak wordt gevestigd aan de Irmgard Passage, tussen Zeeman en de gezamenlijke vestiging van Bakker Koos en Eyserhalte.
Valkenburg aan de Geul Informatie centrumplan. Valkenburg centrumplan.
Werkzaamheden Janssen grondverzet BV. Werkzaamheden Valkenburg Centrum 12 16 november.pdf 8421, KB. Links 3D-impressies winkelcentrum Aan de Kei. Aan de Kei. Spreekuur Centrumplan Voor meer informatie over het centrumplan kunt u een afspraak maken met de deelprojectleider communicatie Centrumplan, Jos Bauer.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zeer slecht gegeten Reizigersbeoordelingen De Kei TripAdvisor.
Zeer slecht gegeten De Kei. Restaurants in Valkenburg. Zeer slecht gegeten. Beoordeling van De Kei. Theo Dorrenplein 4, 6301 DV Valkenburg, Nederland. 31 43 601 2905. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr. 94 van 151 Restaurants in Valkenburg. 25 augustus 2017 beoordeeld.
Parkeren bij Parkeergarage Q-Park Aan de Kei Valkenburg aan de Geul.
Ik ga akkoord. Valkenburg aan de Geul. Aan de Kei. Valkenburg aan de Geul. Aan de Kei. Parkeergarages in de buurt. Valkenburg aan de Geul. Aan de Kei. Sint Pieterstraat 926 6301 DR Valkenburg aan de Geul. Scan QR code.
Indeling winkelcentrum Aan" de Kei" uitgelekt. TV Valkenburg.
Sibbe / IJzeren. Indeling winkelcentrum Aan" de Kei" uitgelekt. 5 februari 2014. Hurks bouwt parkeergarage en nieuw winkelcentrum. heeft een plattegrond via e-mail aan alle leden verspreid waarin de indeling van de nieuwe winkels te zien is. Opvallend gegeven is de te verhuren winkelruimte: ca.
Parking t Centrum Valkenburg: home.
U kunt bovendien 24 uur per dag uitrijden! Neem een abonnement. Profiteer van extra gunstige tarieven door een abon nement te nemen. Navigatie per auto: Daalhemerweg 8, 6301 BK, Valkenburg a/d Geul. Copyright C 2019 Parking t Centrum Design by www.inconel.nl.
VOC Valkenburg Winkelcentrum aan de Kei 1 jaar.

Contacteer ons

Zoeken naar winkelcentrum de kei valkenburg