zorgboerderij de kei
Algemeen De Kei.
Op deze pagina vindt u algemene informatie over De Kei, zoals bijvoorbeeld de missie en visie, orthopedagogische aanpak, het jaarverslag en meer. Het verblijf op De Kei is van tijdelijke aard, gekoppeld aan de dagklinische opname bij GGZ. Het onderwijsaanbod is erop gericht om een leerling zo goed mogelijke aansluitingskansen te geven bij terugplaatsing op de school van herkomst.
KEI Cafe De Kei zorgboerderij de kei.
Openingstijden De Tuinenier de Kei in Leeuwarden. De vestiging van Zorgboerderij de Bijenhof die het meest in de buurt ligt van de aan de de Kei is de Zorgboerderij de Bijenhof aan de Willem Loreweg 20. Meer tuin en landschap in Leeuwarden Bedrijven in de buurt van De Tuinenier de Kei in Leeuwarden.
Stichting Kraaienbosch Echten, een kei van een dorp!
Ervaar en wees hartelijk welkom! De eerste keer kost 500, en het vervolg is Lees verder. Sep 10 @ 1000.: Bellemarkt vanaf 10.00 uur. 2016 Echten, een kei van een dorp! Met trots ondersteund door WordPress Weaver Xtreme by WeaverTheme.
Boerencamping de Kei in Castricum Boerencamping de Kei.
Voor de kinderen, maar ook volwassenen, is er dus altijd wel wat te beleven. De kinderen kunnen een boerenhulpdiploma behalen tijdens hun vakantie op onze camping. Wij wensen u alvast een prettige vakantie toe! Het laatste nieuws. De Kei is ook rustpunt.
Elna 22 juni 2016.
Nieuwe hoofdsponsor voor LTC De Kei. Wat is veilig? Wat is veilig? Ludgerus op bezoek bij Elna. Cheque leerlingen Essentius voor school India. Dorpsplan en agenda voor Zieuwent. Zorgboerderij De Lindeboom verkoopt appeltaarten online. Bankjes voor speeltuin De Schatberg. Keurmerk Boogie Woogie.
Multi-Culti Moestuin Zorg en ondersteuning in Tiel 2015.
Zorgboerderij KEI biedt dagbesteding voor jong en oud. Behalve de dagbesteding voor volwassenen met een beperking hebben we mogelijkheden voor vrijwilligers, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die er even uit moeten om bijvoorbeeld de mantelzorgers even te ontlasten.
Gemeente Reusel KempenTV, uw streekomroep!
Intocht Sinterklaas Hulsel. Promconcert de Kei Reusel. Toneelstuk Paprika uit Afrika Lage Mierde. Special Promconcert de Kei 50 Jaar Reusel. 50 Jaar de Kei Reusel. Zeepkistenrace Hooge Mierde. Kempisch Streekfestival Oirschot. Pastoor Wim Wouters 50 jaar priester Hooge Lage Mierde.
KEI voor wie z'n' steentje wil bijdragen.
Als u dit te zien krijgt blijkt daaruit dat uw browser dan niet doet. Het spijt ons dat u niet optimaal van de site kunt genieten, maar via deze link krijgt u in elk geval toegang tot de belangrijkste delen van de site.
Henk Driessen op Twitter: Zorgboerderij" de Kei in Wadenoijen heeft ook met nldoet veel vrijwilligers waaronder wijkregiseur @AAndriesfaber Gezellig in de natuur https//t.co/mnmJEIO9Js.:
Volgen @ HADriessen volgen Volg je nu Je volgt @ HADriessen Ontvolgen @ HADriessen ontvolgen Geblokkeerd @ HADriessen geblokkeerd Deblokkeren @ HADriessen deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ HADriessen in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ HADriessen annuleren. Zorgboerderij de Kei in Wadenoijen heeft ook met nldoet veel vrijwilligers waaronder wijkregiseur @ AAndriesfaber Gezellig in de natuur pic.twitter.com/prFH6gvXUR.

Contacteer ons

Op zoek naar zorgboerderij de kei?