de kei ugchelen
Huisarts Ugchelen Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei.
Duuring was de eerste huisarts werkzaam in Ugchelen. Hij liet het praktijkpand in 1938 bouwen. In 1988 is dokter Van der Heijden begonnen als huisarts in deze praktijk in Ugchelen. Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei. Ugchelseweg 88, 7339 CL Ugchelen. 055-5331510, Voorkeurstoets 1.
blokker
IJskaffee de Kei Assortiment.
Bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft u speciale wensen of een eigen creatie? Wij spreken graag de details met u door. Neem snel een kijkje in ons fotoalbum voor een. klein overzicht van de door ons gemaakte lekkernijen.
uitvaartverzorger
Ugchelen Index van: Om" de Kei."
AFVAL Gezond gaan wij ons na vakantie en zonsverduistering weer storten op de leuke en minder leuke dingen voor de mensen om de kei. 36 / 13. PREVENTIE Een eeuwenoud gezegde, dat voorkomen beter is dan genezen, heeft de politie in Ugchelen in praktijk gebracht, door een preventieplan.
kassa kopen
IJskaffee de Kei Openingstijden van het ijskafee.
borduurpakket
IJskaffee de Kei Startpagina Facebook.
Bekijk meer van IJskaffee de Kei op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van IJskaffee de Kei op Facebook. Nieuw account maken. IJskaffee de Kei. IJssalon in Ugchelen. 4.8 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 1.779 personen vinden dit leuk.
slotenmaker den haag
De Ugchelense kei Apeldoornendeoorlog.
Het verhaal achter het monument. Op de hoek van de Ugchelseweg en de Hoenderloseweg is omstreeks 1918 de Ugchelense Kei geplaatst. Ter nagedachtenis aan de vier inwoners van Ugchelen die in de strijd tegen de Duitse bezetters hun leven hebben verloren is hier op 28 maart 1947 een bronzen plaat met hun namen aangebracht.
IJskaffee de Kei, Ugchelen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
IJskaffee de Kei, Ugchelen. Restaurants in Ugchelen. IJskaffee de Kei. IJskaffee de Kei. 1 van 6 Restaurants in Ugchelen. Ugchelseweg 253, 7339 CJ Ugchelen, Nederland. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
IJskaffee de Kei Smullen in Ugchelen.
Ugchelen, een dorpje op de Veluwe bij Apeldoorn. Het landschap van de Veluwe is perfect voor het maken van fiets en wandeltochten en dan kunt u even afkoelen met een lekker ambachtelijk bereid ijsje of genieten van een van onze andere lekkernijen.

Contacteer ons

Resultaten voor de kei ugchelen