de kei breda
Appartement te huur Breda: Blauwe Kei 501.
Leuk appartement op de 2e etage van het complex Blauwe Kei te Breda. Entree met brievenbussen en bellentableauTrappenhuis met liftGallerij. Entree met meterkastWoonkamer met aangrenzende open keuken in L-vormSlaapkamer met aangrenzend groot balkonBadkamer met douche en wasbakApart toiletBerging in de onderbouwVoorschot waterverbruik doorbelast in servicekosten.
PMC Breda.
09.00 12.00 uur. 09.00 12.00 uur. Blijf op de hoogte via onze social media kanalen. Locaties in Breda. PMC Breda Ginneken. Paulusstraat 2 076 5611573. PMC Breda Blauwe kei. Erasmusplein 4 076 5600058. PMC Breda Heuvel. Kronenburgwerf 23A 076 5611573.
Blauwe Kei Breda Wikipedia.
De Blauwe Kei is een wijk in de stad Breda. De wijk Blauwe Kei ligt in Breda-Zuidoost en wordt doorsneden door de Fatimastraat. In de wijk wonen bijna 3.800 mensen met een gemiddelde leeftijdsopbouw. Blauwe Kei grenst aan de wijken Ginneken, IJpelaar, Overakker en Zandberg.
De Kei V SO schoolpagina.
Over deze school. Deze schoolpagina geeft u inzicht in de resultaten van De Kei V SO. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en feiten.
Breda Blauwe Kei vbt verhuurmakelaars.
Breda Blauwe Kei Blauwe Kei Type A. Dit complex is gelegen in de wijk Blauwe Kei. In de wijk zijn veel voorzieningen aanwezig waaronder het uitgebreide, overdekte winkelcentrum De Burcht en het op korte afstand gelegen winkelcentrum Valkeniersplein, diverse scholen en sportaccommodaties.
Blauwe Kei Kunst en beelden in Breda c.a.
Breda in woord en beeld. Naar de inhoud springen. Reptielenhuis De Aarde. Spelen met kleur. Fotografie Victor Willemse. Camera Nikon D5100. Laatste update van deze pagina 23-6-2015. Wijk De Blauwe Kei is opgesloten tussen de Franklin Rooseveltlaan, Loevesteinstraat en de Valkenierslaan.
KEI de kei hoogezand de kei breda.
En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Kei v So Breda op de buurtpagina voor Sportpark. Aanmelden bij de basisschool in Breda? Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?
Openingstijden van Cafe De Kei in Breda.
Openingstijden Cafe De Kei Breda. 336 Cafe De Kei vestigingen gevonden in Breda. U zocht: Cafe De Kei in Breda. Hulp nodig met het vinden van Cafe De Kei in Breda? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Poolseweg 190, Breda.
Poolseweg 190, Breda. 4818 CG Breda. Op onze locatie aan de Poolseweg, nabij het Amphia Ziekenhuis Molengracht in Breda-Zuid, bieden wij psychiatrische zorg aan jeugd en volwassenen. Je kunt hier worden uitgenodigd voor een behandelafspraak of tijdelijk worden opgenomen in de kliniek. Het lichte, transparante pand is sinds 2011 in gebruik en ligt aan de rand van de kindvriendelijke wijk Sportpark, tegenover een middelbare school. In hetzelfde pand huist ook De Kei, een school voor speciaal onderwijs voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

Contacteer ons

Op zoek naar de kei breda?