aan de kei valkenburg
Helaas, dit bedrijf is niet langer actief Telefoonboek.nl Telefoongids voor bedrijven en personen.
De Kei in Valkenburg Limburg niet gevonden. U zocht: De Kei in Valkenburg Limburg. Hulp nodig met het vinden van Restaurant in Valkenburg Limburg? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar. Bent u bedrijfseigenaar? Uw bedrijf online vindbaar maken voor onze 66, miljoen bezoekers? Meld u dan nu gratis aan op Telefoonboek.nl. Gerelateerde bedrijven De Kei Valkenburg Limburg.
Nieuwe winkel in Valkenburg: centrum nagenoeg vol 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
De bouw van het nieuwe winkelcentrum met appartementen heeft zon dertig miljoen euro gekost. Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Volg nieuws over. Valkenburg Valkenburg aan de Geul Retail Aan de Kei Economie Vastgoed.
Parkeergarage en winkels Aan de Kei later klaar TV Valkenburg.
De geplande openstelling van de parkeergarage en winkelcentrum Aan de Kei voor juni zal niet gehaald worden. De oplevering over een maand zal ook niet gehaald worden. Iedereen die het Valkenburgse centrum bezoekt, en dat zijn steeds meer bezoekers sinds begin 2015, kunnen zien dat er zowel binnen als buiten het complex alles nog in de steigers staat. Maandagavond liet wethouder Jan Vermeer VVD zich ontvallen dat hij er rekening mee houdt dat de parkeergarage net voor de bouwvakvakantie, begin juli, open gaat. De officiƫle opening van het nieuwe winkelcentrum zou gepland staan voor september a.s. De projectleider van Hart van Valkenburg houdt nog steeds vast aan de oplevering van het complex over vier weken. De gemeente Valkenburg aan de Geul is door TV Valkenburg gevraagd om te reageren op het uitstel maar heeft dit tot nu toe nog niet gedaan.
Centrumplan Aan de Kei Valkenburg Stalufor.
Centrumplan Aan de Kei Valkenburg. Vorstelijk wonen in het nieuwe stadscentrum van Valkenburg aan de Geul, dat is waar het Centrumplan Aan de Kei Valkenburg compleet voor werd ingericht. De kern van de stad is namelijk recentelijk voorzien van een geheel nieuw woon en winkelhart en werd gerealiseerd door Hurks Vastgoed en Bouw.
Vorstelijk wonen in hartje Valkenburg.
terug naar overzicht Alle categorieƫn. Vorstelijk wonen in hartje Valkenburg. Aan de Kei Valkenburg. Aan de Kei is het nieuwe woon en winkelhart van Valkenburg. Of u nu houdt van het bruisende stadsleven of de rust van een eigen tuin.
Aan de Kei.
Lieflijk en met een rijke, 125 jaar oude toeristische traditie maar kampend met een teruglopende aantrekkingskracht van het verouderde centrum. Hoog tijd voor een nieuwe impuls, waarvoor de gemeente Valkenburg en Hurks in 2013 het startschot gaven: de uitvoering van Centrumplan Aan de Kei.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Parkeren Bereikbaar Valkenburg.
Stadsparkeren is actief in meer dan 140 gemeenten. De voordelen van Stadsparkeren in Valkenburg. gratis parkeren van 8.00 tot 11.00 uur, ook in parkeergarage Aan de Kei. u betaalt nooit meer dan de tijd dat u parkeert. de slagbomen openen automatisch in Aan de Kei.
Openingstijden van De Kei in Valkenburg Limburg.
Openingstijden De Kei Valkenburg Limburg. 1 De Kei vestiging gevonden in Valkenburg Limburg. U zocht: De Kei in Valkenburg Limburg. Hulp nodig met het vinden van De Kei in Valkenburg Limburg? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.

Contacteer ons

Resultaten voor aan de kei valkenburg