een kei
Een Kei Fijne Film This is Eindhoven. This is Eindhoven.
17 november 2018. Eindhoven presenteert: Een" Kei Fijne Film" met de stad als decor en haar inwoners in de hoofdrol. Een Eindhovense knipoog naar prestaties en gebeurtenissen uit het afgelopen jaar. Een kei fijne film om de dagen bomvol eten, foute kerstmuziek en vervelende schoonfamilie dit jaar op een bijzondere manier te beginnen.
Je bent een kei Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Je bent een kei van een soldaat, ik wil je de hand schudden. You're' a hell of a soldier, I just want to shake your hand. of a soldier, I just want to shake your hand." Bravo, je bent een kei.
kei Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kei DE kei ES kei FR. Definities op Encyclo.nl: kei 10x. Vertalingen kei NLEN. 1 grote steen boulder, rock, stone. Verderop ligt een kei langs de weg.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: kei. kei meervoud: keien 1 m groot brok natuursteen 2 m straatkei: iem. op de keien gooien eruit gooien, op straat zetten 3 mv, geweldig iem. of iets: een kei van een vent; een kei in wiskunde.
Faalangsttraining Ik ben een kei 8-12 jaar Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Thuiszorg / Wijkzorg / Vitras biedt: / Cursussen / Faalangsttraining Ik ben een kei 8-12 jaar Faalangsttraining Ik ben een kei 8-12 jaar. Alle kinderen zijn wel eens zenuwachtig of bang als ze moeten presteren of als er een beroep wordt gedaan op hun sociaal functioneren.
Betekenis kei.
Kei kan verwijzen naar: Kei afzettingsgesteente, grote steen Zwerfsteen Kinderkopje Natuursteen, gehakte steen Kei taal, een Zuidoost-Molukse taal, gesproken op de Molukse Kei-eilanden Bron: nl.wikipedia.org. jongensnaam Betekenis: Fries naam Vleivorm uit de kindertaal van verschillende Fries namen, bijvoorbeeld Gerrit/Gjerryt, Cornelis zie Key of Nicolaas zie Kaeye.
kei WikiWoordenboek.
informeel iemand die bijzondere prestaties levert. Hij is daar echt een kei in. sport verouderd voetbal zeer krachtig schot. Zijn kei ging centimeters naast. jongerentaal als linkerdeel van een samengesteld bijvoeglijk naamwoord om de betekenis van het rechterdeel te versterken.
Zwerfkei als grafsteen zwerfkeien Den Hollandsche gedenktekens.
Een kei als grafmonument is natuurlijk en persoonlijk. De steen is door de natuur gevormd en heeft een eigen uitstraling en karakter. De steen spreekt u aan, de vorm, structuur, afmeting en kleuren, dit maakt een zwerfkei als grafsteen erg persoonlijk.
Echten, een kei van een dorp! een kei van een dorp in Drenthe.
Zondag jeu de boules avond vanaf 19.30 Jeu de boules competitie op de brink elke 2e zondag van de maand vanaf april: 14 april, 12 mei, 9 junipinksteren, 14 juli 11 augustus en 8 september. Opgeven niet nodig, Lees verder. 2019 Echten, een kei van een dorp!

Contacteer ons

Zoeken naar een kei