kei vastgoed
Rijksvastgoedportaal: vastgoedinformatie voor klanten Parel Kei.
Dit artikel hoort bij: Kei 5: Beheer en onderhoud. Rijksvastgoedportaal: vastgoedinformatie voor klanten. Download afbeelding 192 kB. Tekst Shirley Copijn. Foto Bas Kijzers. Het belooft veel moois: het rijksvastgoedportaal. Een nieuw digitaal systeem van het Rijksvastgoedbedrijf waarin je naar verwachting vanaf 2019 vastgoedinformatie over diverse gebouwen en terreinen in eigendom en beheer bij het Rijksvastgoedbedrijf kunt opvragen. Bedoeld voor klanten, maar ook voor de medewerkers van het Rijksvastgoedbedrijf. Het systeem is nog in een prille fase van ontwikkeling, maar Peter van Dord adviseur portefeuillemanagement en producteigenaar en Peter Gerritsen hoofd vastgoedinformatie en opdrachtgever kunnen alvast vertellen over het doel ervan. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft al aardig wat bronnen versleten, waarin medewerkers en rijksklanten konden speuren naar informatie over vastgoed die de dienst beheert.
Kei 5: Beheer en onderhoud Nieuwsbericht Rijksvastgoedbedrijf.
Bekijk de eerdere uitgaven van Kei in de kiosk. Kei verschijnt 2x per jaar. Abonneer u op Kei en ontvang de volgende editie automatisch. Zakendoen met het Rijksvastgoedbedrijf. Monumenten bij het Rijksvastgoedbedrijf. Deel deze pagina. Vastgoed van en voor het Rijk.
Magazine van het Rijksvastgoedbedrijf Kei.
Magazine van het Rijksvastgoedbedrijf. 6: De Markt, 2018. Leg nou eens minder vast. Naar een nieuwe balans. 5: Beheer en onderhoud. 4: Hoe wij zitten. 3: Atelier Rijksbouwmeester. Andere magazines Abonneren. Magazine van het Rijksvastgoedbedrijf. Meer informatie over het Rijksvastgoedbedrijf: rijksvastgoedbedrijf.nl.
Team HP International Real Estate.
Hij is een kei in het voeren van onderhandelingen, waarbij een win-win situatie altijd voorop zal staan. Heeft zowel bij ABP als AZL veel knowhow verworven in het vastgoed. Bij AZL was hij portefeuillemanager, acquisiteur en later ook fondsmanager voor het fonds AZL Vastgoed Duitsland.
KEI kei amersfoort kei vastgoed.
Kei Vastgoed BV is een nevenvestiging van Kei Vastgoed BV, gevestigd aan de Zuideinde 37 in Barendrecht gemeente Barendrecht. Kei Vastgoed BV heeft derhalve bij de Kamer van Koophandel hetzelfde nummer als Kei Vastgoed BV, 24442002. Klik hier voor meer informatie over de hoofdvestiging Kei Vastgoed BV.
Kei Vastgoed B.V. Rotterdam Oozo.nl.
is gevestigd op Goudsesingel 340A te Rotterdam en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24442002 en is gelegen in Stadsdriehoek in de gemeente Rotterdam. Bij Kei Vastgoed B.V.
Module Vastgoed en Wonen Leefomgeving Wolters Kluwer.
De module Vastgoed en Wonen is verdeeld in twee onderdelen, Vastgoed en Wonen. In Vastgoed vindt u de onderwerpen: aanneming, aansprakelijkheid, gebiedsontwikkeling, koop, ruimtelijke ordening, vastgoedexploitatie, vastgoedmarkt, vastgoedontwikkeling. Direct toepasbare uitleg krijgt u met de praktische toelichting en het artikelsgewijs commentaar bij.:
Zwerfkei Tijdelijk Beheer expert sinds 1980.
We beheren uw vastgoed met zorg, zonder extra kosten, om uw pand veilig te stellen voor de risicos van leegstand. Van administratieve afhandeling en sleutelplanning tot ontruiming en tuinonderhoud: alle voorkomende werkzaamheden bij het beheer van vastgoed kunnen we voor uw verzorgen.
Opening winkelcentrum Aan de Kei Evenementen Actueel Gemeente Valkenburg aan de Geul.
Mix van landelijk en lokaal. Ook Ruijters Vastgoed kijkt met vertrouwen naar de toekomst van winkelstad Valkenburg. Valkenburg vervult een bijzonder sterke rol in het Limburgse Heuvelland. Naast grote aantallen toeristen vertoeven ook veel mensen uit eigen regio er graag. Niet voor niets dat wij als Ruijters op deze plek actief zijn. Valkenburg zet met de realisatie van Aan de Kei een belangrijke stap richting een mooie toekomst.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kei vastgoed