obs kiezel en kei
Kiezel en Kei, Borculo.
OBS Kiezel en Kei, Borculo. De heer W. t Hambroek 54. 7271 HB Borculo. Kiezel en Kei Gevarieerd onderwijs in een sportief jasje. Aan de rand van Borculo, in de wijk t Hambroek staat de openbare basisschool Kiezel" en Kei.
Buitenschoolse opvang Kiezel en Kei in Bergambacht First Steps First.
Bij BSO Kiezel en Kei staat het kind centraal en vind jouw kind een eerlijke, gezellige omgeving waar veel te beleven en ontdekken is. Om de kinderen een ontspannen middag te bezorgen worden er vele activiteiten georganiseerd, zo mogen de kinderen lekker spelen, ontspannen en creatief bezig zijn.
Krimpenerwaard video De Krullevaar en Kiezel Kei vullen schoolstaking op ludieke wijze in.
De leerkrachten van basisschool Kiezel en Kei in Bergambacht grepen de onderwijsstaking aan om, samen met een aantal ouders, pannenkoeken te bakken voor het goede doel. De opbrengst gaat de landelijke actie Serious Request van radiozender 3FM en het Rode Kruis.
Schoollied OBS Kiezel en Kei.
OBS Kiezel en Kei. Nieuws en Mededelingen. Onze school heet Kiezel" en Kei." Ja daar spelen en leren wij. Iedereen is hier welkom, van groot tot klein., ja de sfeer is hier reuze fijn. Iedereen is hier welkom, van groot tot klein.,
Basisschool Kiezel en Kei, een basisschool in Bergambacht, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Zuid-Holland Bergambacht Basisschool Kiezel en Kei. Basisschool Kiezel en Kei. basisschool voor openbaar onderwijs in Bergambacht. Over deze school. 2861 VM Bergambacht. Weet jij wanneer de open dag is? Basisschool Kiezel en Kei. 2861 VM Bergambacht.
Steenvoordeschool.
Voor foto's' en informatie over de groepen gebruiken wij met de ouders het communicatiemiddel schoudercom. Via een app op uw telefoon wordt u als ouder op de hoogte gehouden over van alles en nog wat. U vindt hier ook een blog van de groep.
obs Kiezel en Kei schoolpagina.
Schooladvies en plaatsing in vo. obs Kiezel en Kei. Over deze school. Welkom op de Vensters PO site van Kiezel en Kei. Deze website is in eerste instantie bedoeld voor ouders die informatie zoeken over een geschikte basisschool voor hun kind.
KEI kei amersfoort obs kiezel en kei.
Voor Kiezel en Kei ging over 2018 29.41% van de groep 8 leerlingen naar het speciaal praktijk of VMBOkader onderwijs, 13.73% ging naar het VMBO en 56.86% van de groep 8-ers stroomde uit naar de HAVO of het VWO. Welkom op de site van OBS Kiezel en Kei.
Kiezel en Kei IJssel berkel Passend onderwijs voor elk kind.
Kiezel en Kei. De Kiezel en Kei is een 4-klassige openbare basisschool gelegen in de wijk t Hambroek te Borculo. Samen met de ouders werken wij graag aan de ontwikkeling van hun kinderen. Extra aandacht voor de vakken taal, lezen en rekenen, maar ook de creatieve vakken en sport en beweging komen voldoende aan bod.

Contacteer ons

Zoeken naar obs kiezel en kei