restaurant de kei
Kei van Lage Vuursche Wikipedia.
De kei van Lage Vuursche is een rijksmonument in de plaats Lage Vuursche in de Nederlandse provincie Utrecht. De kei ligt op de hoek van Dorpsstraat 2 met de toegang naar het achterliggende parkeerterrein in een van rijkswege beschermd dorpsgezicht. De zwerfkei voor restaurant De Lage Vuursche werd vermoedelijk rond 1800 in de buurt opgedolven 1 2.
Evenementenlocatie het Rijk van de Keizer in Amsterdam.
TROUWEN, FEESTEN, ETEN, VERGADEREN, CANTINA. het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverhuur, buitenlocatie, trouwlocatie, themafeest, decor, styling, moestuin, vergaderen, heisessie., mobiel restaurant, kookworkshops en onze Cantina.; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven. De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos.
dekei.
Welkom op onze website van Taverne De Kei in Balen omringd door het recreatiedomein De Most. U kan hier informatie vinden over onze taverne en over onze activiteiten zoals onze mooie wandelroute Het Mostpad. Verder kan u genieten van de zweefvliegactiviteiten, mits mooi weer, vanop ons gezellig terras gelegen vlak aan het vliegveld van Keiheuvel.
Openingstijden van Bar Cafe Restaurant De Kei in Helmond.
Voor meer informatie.: 50 Bar Cafe Restaurant De Kei vestigingen gevonden in Helmond. U zocht: Bar Cafe Restaurant De Kei in Helmond. Hulp nodig met het vinden van Bar Cafe Restaurant De Kei in Helmond? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Faillissement D'olde' Kei Barbecue Restaurant te Hoogeveen F.18/15/295 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement D'olde' Kei Barbecue Restaurant. Op 02-09-2015 is D'olde' Kei Barbecue Restaurant te Hoogeveen Drenthe door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/15/295. De hoofdactiviteit van D'olde' Kei Barbecue Restaurant is eet en drinkgelegenheden.
De Kei, Valkenburg Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. De Kei, Valkenburg. Restaurants in Valkenburg. 87 van 116 Restaurants in Valkenburg. Theo Dorrenplein 4, 6301 DV Valkenburg, Nederland. 31 43 601 2905. Alle fotos 1. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 25%. Theo Dorrenplein 4, 6301 DV Valkenburg, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?
Archieven.nl Doorzoek de gehele database van archieven.nl.
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek. Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.
Hotel Café De Kei Gesloopt Verdwenen in Amersfoort.
Gezicht op Hotel Café De Kei, Arnhemsestraat 28/hoek Grote Haag. Het pand dateerde uit 1649 zie de muurankers op de gevel en heette twee eeuwen lang De Laatste Stuiver, namelijk voor het laatste biertje na een wandeling buiten de stad.
de kei valkenburg.
Restaurant de Kei. Authentiek Valkenburgs restaurant gelegen aan de molentak van de Geul, waar u zich snel thuis zult voelen langs het water bij een heerlijk kopje koffie met vlaai of een gezellig dinertje met als specialiteit; huis gemaakte forel of Wiener rostbraten.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant de kei