basisschool de kei
De Flint Home.
De Flint heeft de ambitie om haar leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. De gedachte dat leerlingen worden opgeleid voor banen die nu nog niet bestaan, geeft aan dat het aanbieden van alleen basiskennis rekenen en taal niet voldoende is.
Basisschool De Kei Lierde.
De Koninklijke Oud-Leerlingen Bond Sint-Augustinus kortweg KOLB is een groep van oud-leerlingen die zich wil inzetten om het contact tussen de oud-leerlingen en de school en tussen de oud-leerlingen onderling in stand te houden. Let wel, de KOLB draagt de naam Sint-Augustinus, maar dit geldt ook voor de oud-leerlingen van De Kei en Viso Cor Mariae.
Openbare Basisschool De Kei Wegwijs in het onderwijs.
Ik zoek een basisschool. Mijn school staat er niet tussen. Home Basisschool Openbare Basisschool De Kei. Ik zoek een. Kies een type.; Openbare Basisschool De Kei in Ewijk. Basisschool in Ewijk. Den Elt 17 d. Staat uw school er niet tussen?
IBS De Steenuil Kindcentrum KEI13 Wezenland 582 Deventer.
Het kindcentrum bevindt zich aan de rand van Keizerslanden en de nieuwe wijk Steenbrugge. De school valt op door de kleinschaligheid 115 leerlingen en persoonlijke aandacht, het interconfessionele karakter, het positieve leerklimaat, onderwijs op maat én de speciale aandacht voor sport, bewegen en gezondheid!
School De Kei Hippolytushoef gaat tijdelijk in pand van De M. Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
De openbare basisschool De Kei gaat tijdelijk naar de plek van voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat heeft de stuurgroep brede school Hippolytushoef besloten. De tijdelijke huisvesting van De Kei is nodig omdat er aan de Elft 53 waar de school nu zit een nieuwe brede school wordt gebouwd, naar verwachting plaats in het schooljaar 2019-2020.
Basisschool De Kei, een basisschool in Hippolytushoef, op 10.000scholen.nl.
0 bewaarde scholen. Open dagen opgeven. nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Noord-Holland Hippolytushoef Basisschool De Kei. Basisschool De Kei. basisschool voor openbaar onderwijs in Hippolytushoef. Over deze school. 1777 AC Hippolytushoef. Weet jij wanneer de open dag is? Basisschool De Kei.
De Kei.
De Kei is sinds schooljaar 2012 2013 de nieuwe naam van de gefuseerde scholen De Marske en Alvitloschool. Onze school is gehuisvest in een uniek statig gebouw met typische kenmerken van de Amsterdamse School. De school beschikt over een inpandige eigen gymzaal.
Home.
Wellicht is het u opgevallen dat er in december hard is gewerkt aan diverse klussen rondom en in de school. Er is o.a. Op woensdag 5 december was het zover. Door hard te zingen kon Sinterklaas met zijn pieten de weg naar De Keikamp vinden.
Studio040.
Vivianne van Wieren-Kraayvanger is de nieuwe fractievoorzitter van de VVD in Vel. Woensdag 16 januari 2019 0731.: Ton van Genugten tweede in achtste etappe Dakar Rally. Ton van Genugten is in achtste etappe van de Dakar Rally in Zuid-Amerika als twe.

Contacteer ons

Op zoek naar basisschool de kei?